Score

8.5/10

7 reviews

Splendid Star Grand Hotel

Address: No. 14 Tho Xuong lane, Au Trieu str, Hoan Kiem District, Ha Noi Show map

The Splendid Star Grand Hotel is a new extension of the local family-owned Splendid Star group. It is located near the center of the Old Quarter, with only a 5 minute walk to Hoan Kiem Lake. We are located on a small street next to St. Joseph’s Cathedral, away from the busy traffic of Hanoi. There are numerous restaurants and cafes within the hotel’s neighborhood to suit any taste. 

The atmosphere is comfortable, relaxing, and inviting to all travelers whether you are coming to Vietnam for business, leisure, or holiday. The knowledgeable and accommodating hotel staff is available 24 hours a day and it prepared to help you with any request that you may have. We offer both Western and Vietnamese breakfasts every day in our dining room. We also offer convenient laundry service, tour booking, international visa application, and car service.


Hotel Facilities

General

24-Hour Front Desk , Newspapers , Non-Smoking Rooms , Elevator , Safety Deposit Box , Luggage Storage

Services

Ticket Service , Fax/Photocopying , Tour Desk , Car Rental , Currency Exchange , Ironing Service , Breakfast in the Room , Laundry , Airport Shuttle , Room Service , Computer in room

Internet

Wifi Internet is available

Guest Parking

No parking available

Hotel Policies

Check-in

From 14:00

Check-out

Before 12:00

Children

All children under 12 years are free of charged when sharing bed with parents

Pets

Pets are not allowed

Terms Conditions

 • Your reservation is absolutely secure. All personal data is encrypted and will be processed in a secure way.
  Checkin Vietnam takes the privacy of your personal data very seriously. Your personal information will only be used to process your booking. For more information, read our Privacy statement.
  Checkin Vietnam will not charge you any reservation fees for making this booking, nor charge your credit card. You will simply pay for your stay at the hotel.
  Cancellation is free of charge provided you adhere to the notification period stated in the hotel cancellation policy (see "Hotel Policies").
  More information can be found in our Terms and Conditions

The guest reviews are submitted by our customers after their stay at Splendid Star Grand Hotel

They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this hotel.

Criteria

 • Staff
  8.7
 • Services
  8.7
 • Clean
  8.1
 • Comfort
  8.3
 • Value for money
  8.6

Total

8.5

By 7 reviews

All reviews

Pre page
Next page
Mrs.Pham Thu Trang(Vietnam)
30/08/2012
Nhận xét: Sau khi có một tuần căng thẳng và khó khăn khi đi du lịch khắp Việt Nam, chồng tôi và tôi đã vào đặt phòng ở tại khách sạn Splendid Star Grand Hotel tại Hà Nội. Chúng tôi đã rất hài lòng, không giống như một số trải nghiệm ở những khách sạn khác mà chúng tôi đã ở, cảm giác rất tuyệt vời khi ở đây. Nhân viên rất đáng tin cậy, thân thiện, nhiệt tình và giao tiếp tốt. Họ khiến bạn cảm thấy như rất muốn ở lại và bạn là người rất quan trọng với họ. Các phòng đều rất sạch sẽ, có máy lạnh và trang trí độc đáo. Khách sạn nằm tại địa điêmt thuận lợi, có thể đi bộ tới tất cả các điểm du lịch trong thành phố. Không cần phải nói, chúng tôi đã rất hài lòng với trải nghiệm của chúng tôi trong khách sạn Splendid Grand Star và muốn giới thiệu nó cho bất kỳ cặp vợ chồng, cá nhân hoặc gia đình nào muốn một nơi thoải mái và an toàn ở Hà Nội.
8.6
Mr.Hoàng Kha(Vietnam)
30/08/2012
Nhận xét: Đây là 1 khách sạn xuất sắc ở mọi khía cạnh. Martin là người quản lý trẻ của khách sạn và anh có 1 đội ngũ nhân viên rất tuyệt vời. Anh đã bỏ vị trí của mình để giúp đỡ tôi trong lúc tôi gặp khó khăn với giao thông Hà Nội. Tôi thực sự rất cảm ơn anh vì điều đó. Các nữ nhân viên lễ tân cũng sẽ giúp đỡ bạn khi bạn cần họ cung cấp các thông tin cần thiết. Bữa sáng khiến tôi hài lòng. Nói chung tất cả mọi thứ của khách sạn đều rất ấm áp, tôi muốn được ở lại đây thêm 1 lần nữa.
8.6
Mr.Sebastian S.(Germany)
30/08/2012
Nhận xét: The hotel is located in the old town of Hanoi, but it is in a very quiet side road which makes it easy to sleep quiet at night. The staff was very friendly during our full stay and even after when returning from Halong Bay they offered us a room free of charge for taking a shower. Breakfast was good with a big choice of courses. Overall we can fully recommend the hotel and would love to come back once.
8.8
Mrs.Trang Phạm(Vietnam)
30/08/2012
Nhận xét: Chúng tôi đã ở trong khách sạn này 4 đêm và nó là 1 trải nghiệm tuyệt vời, Martin rất thân thiện và nhiệt tình giúp đỡ chúng tôi, mặc dù chúng tôi cảm thấy hơi khó chịu nhưng anh đã biết cách khiến chúng tôi thoải mái. Chúng tôi đặt 1 phòng deluxe thay vì 1 phòng gia đình vì giường lớn gấp đôi. Phòng tắm sạch sẽ, ăn sáng là tốt. Martin cũng giúp chúng tôi đặt các tour du lịch thành phố và các tour du lịch Hạ Long, cả hai đều tuyệt vời. Vị trí gần nhà thờ joseph st và không xa hồ, chỉ mất khoảng 5 phút đi bộ, có vài quán cà phê đẹp và cửa hàng gần đó. Kết thúc chuyến đi chúng tôi cảm thấy rất hạnh phúc.
8.0
Ms.Trần Thanh Tâm(Vietnam)
30/08/2012
Nhận xét: Chúng tôi ở 7 ngày tại khách sạn và chúng tôi thất thật thoải mái! Martin là luôn tươi cười chào đón chúng tôi. Các phòng đều lớn và chúng tôi đã có thể ngắm nhìn khu phố cổ từ phòng của chúng tôi. Khách sạn ở một vị trí tuyệt vời và dễ dàng đi bộ ra hồ cũng như nhiều nhà hàng khác. Khi tôi trở lại Hà Nội tôi chắc chắn sẽ ở lại đây một lần nữa! Martin không chỉ tư vấn về nhà hàng nào tốt nhất mà anh đã đặt ngay cho chúng tôi! Nếu có giải thưởng cho khách sạn nào có nhân viên tuyệt nhất thì chắc là họ sẽ giành giải nhất
8.6
You only review this hotel if you have successful booking of this one.
Login to write your review

Search Hotels

Refine your search:
Stars
1 stars 3 hotels
2 stars 26 hotels
3 stars 79 hotels
4 stars 1 hotels
Facility
Restaurant 24/7 64 hotels
Non-Smoking Rooms 99 hotels
Rooms/Facilities for Disabled Guests 45 hotels
Massage & Sauna 32 hotels
Outdoor Swimming Pool 2 hotels
Airport Shuttle 76 hotels
Theme
City trip 66 hotels
Family 65 hotels
International 54 hotels
Advanture 37 hotels
Shopping 41 hotels
Design 28 hotels
Budget / Backpackers 45 hotels
Business 65 hotels
Romance / Honeymoon 58 hotels